Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben

Látogatók

Oldalainkat 88 vendég és 0 tag böngészi

Hirdetmény a Helyi Építési Szabályzat módosítása tárgyában

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 29/A. § és 38. §-nak, valamint Vereb Község Önkormányzatának a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 17/2017. (XII.13.) önkormányzati rendeletben meghatározottaknak megfelelően tájékoztatom az érintett Partnereket, hogy Vereb Község Önkormányzata elkészítette Vereb Község Önkormányzata Képviselő-testületének a Helyi Építési Szabályzatáról szóló 21/2005. (XII.30.) önkormányzati rendelet módosítására (Völgy utca északi teleksor) vonatkozó tervezetét.

A településrendezési eszközökről szóló rendelet módosítása során gondoskodni kell a széleskörű társadalmi bevonásról és a nyilvánosság biztosításáról.

Tájékoztatjuk a helyi lakosságot, partnereket, hogy a Helyi Építési Szabályzat módosítása (a Völgy utca északi teleksorára vonatkozóan) elkészült, véleményezése tárgyában Vereb Község Önkormányzata lakossági fórum keretében előzetes tájékoztatást tart.

A lakossági fórum időpontja és helyszíne:
2020. február 3. (hétfő) 14:00 órai kezdettel.
2477 Vereb, Fő út 10 sz. alatti
Polgármesteri Hivatal épülete.

A lakossági fórumon ismertetésre kerülő Helyi Építési Szabályzat módosításának munkaközi anyaga feltöltésre került a www.vereb.hu honlapra.

A készülő anyaggal kapcsolatos véleményeket, észrevételeket, javaslatokat a lakossági fórumon megtehetik szóban (ezeket jegyzőkönyvbe foglaljuk), illetve a lakossági fórumot követő 8 napon belül 2020. február 11-ig megküldhetik a Verebi Polgármesteri Hivatal címére (2477 Vereb, Fő út 10.) postai úton vagy elektronikus levélben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Számítunk a lakosság, a civilek és a partnerek aktív részvételére, ezért kérjük, jelenlétükkel tiszteljék meg a fórumot.
Vereb, 2020. január 24.

Tisztelettel:
Kurcz Mária sk.
polgármester

mfp

E-ügyintézés

E-ügyintézés

Keresés