Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben

Látogatók

Oldalainkat 521 vendég és 0 tag böngészi

Közösségi Fórum és Vitaest a 2024-es Önkormányzati Választáshoz kapcsolódóan

Szeretettel meghívunk minden kedves lakost és érdeklődőt a Vereben tartandó Képviselőjelöltek Bemutatkozó Alkalmára és a külön megrendezésre kerülő Polgármesterjelöltek Vitaestjére, ahol lehetőség nyílik megismerni az Önkormányzat jövőbeli irányvonalait és a településünket jövőben vezető személyeket és elképzeléseiket.

Képviselőjelöltek Bemutatkozó Alkalma
Időpont: 2024.05.17. 18 óra
Helyszín: Verebi Kultúrház

Polgármesterjelöltek Vitaestje
Időpont: 2024.05.24. 18 óra
Helyszín: Verebi Kultúrház

A 2024. május 17-ei eseményen a körzetünkben induló képviselőjelöltek bemutatkoznak, és röviden összefoglalják programjukat és elképzeléseiket az Önkormányzat munkájáról.
Ezután 2024. május 24-én a polgármesterjelöltek vitaestjén lehetőség nyílik megismerni a jelölteket és vitakészségüket, valamint a település jövőjéről alkotott elképzeléseiket. Kérdéseiket írásban a Polgármesteri Hivatalban, a Képviselőjelöltek Bemutatkozó Alkalmán vagy emailen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) tudják leadni, legkésőbb 2024.05.19-ig.

Legyen részese közösségünk párbeszédének és döntéseinek! Jöjjön el, hallgassa meg a jelölteket, és tegyen fel kérdéseket, hogy informáltan szavazhasson a falunk következő 5 évét befolyásoló döntésekben!

Az esemény nyilvános és ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

mfp

Energiatudatos önkormányzat

energia

E-ügyintézés

E-ügyintézés

Keresés

hpdesign